National 

Accident mortal pe DN 72

Accident mortal pe DN 72


Un șofer în vârsta de 73 de ani, și-a pierdut viața, vineri, pe Drumul Național 72, între Târgoviște și Gaești, în județul Dâmbovița.

Martorii le-au spus polițiștilor ca acesta circula în zig-zag, au încercat să îl atenționeze, însă într-o pantă a pătruns pe sensul opus și s-a izbit frontal de un tir.

La volanul tirului se afla un bărbat, în vârsta de 64 de ani, din Serbia, care circula din direcția Târgoviște spre Gaești. Acesta le-a spus agenților că nu a mai avut ce face pentru a evita coliziunea.

Un alt șofer spune ca bărbatul de 73 de ani, a ieșit de mai multe ori după banda sa, a încercat în repetate rânduri să îl atenționeze, dar în cele din urmă s-a produs tragedia.

Impactul a fost atât de violent încât șoferul a rămas încarcerat în autoturism. Au ajuns rapid la fața locului echipajele de la descarcerare, ambulanță, pompieri și poliție.

La scurt timp după ce a fost preluat de către SAJ, bărbatul de 73 de ani a intrat în stop cardio respirator, acesta prezentând multiple traumatisme.

Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acesteia.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să lămurească exact în ce împrejurări s-a produs accidentul

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook